De Band

In de taveerne van Bergen speelden de band muziek van Amerikaanse legende, Johnny Cash. De vijf Boys named Sue kleedden in chique zwart, zongen in harmonie en voerden in stijl uit. Ik hou van de manier waarop ze de “cowboy”-stijl glad maakten. Ik met vreugde danste op de muziek, zong hardop aan Ring of Fire, en transformeerde op het kookpunt van Jackson. In de taveerne dansten vrouwen op hun blote voeten en werden mannen rood. We juichten om Nederlands verhaal van de band of we het of niet begrepen. Natuurlijk begreep ik niet maar ik had een heel goed gevoel over. Allemaal hebben Johny Cash gesproken toen de dag eindigde.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s